Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
    я да си каже кой е А3345 червена 159-ка
    голяма красавица е
    да не е Стоян

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
      да не е Стоян
      Ти не четеш ли какво пиша ??

Първоначално публикувано от EMo0o
      Стоян
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• днеска в надежда 6 при т-маркет се засякохме с една алфа 155 бордо с лепенки на форума и на предния прозорец с лепенка legend 155!загледа колата и си подмина и на завоя изпраши с мръсна газ!
        alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          бе четох до 12 страница , как се радвам ,че мен никой не ме евиждал хи хи хи
          Ще си остана скрит от хорските очи
          Ще те е хванем и теб в крачка.
          Ето едиа пресен фотос от снощи . СА 9998 ВВ

Иначе вчера имахме малко Италянско преследване из бул В.Левски с тъмно зелена 155 Super :
          С 5940НТ
          Attached Files
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
            днеска в надежда 6 при т-маркет се засякохме с една алфа 155 бордо с лепенки на форума и на предния прозорец с лепенка legend 155!загледа колата и си подмина и на завоя изпраши с мръсна газ!
            И аз вчера в Дружба 1 видях еднин колега с черна 155/Legend 155 на прозореца/с черни джанти и споилер/. Но нещо се поразминахме вкрайна сметка.

Comment

• [QUOTE=MUROMAN;459027]Ще те е хванем и теб в крачка.

ЕЕЕ баси мамата ,човек да не отиде до квартал левски за малко
              Тамън се радвах ,че ме нема у папарашко

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                бе четох до 12 страница , как се радвам ,че мен никой не ме евиждал хи хи хи
                Ще си остана скрит от хорските очи
                Е аз съм те виждал няколко пъти на сточна гара, ма все не намирам време да те снимам
                Иначе по темата: Р5608 зелена 146ца да си признава, вчера на Патриарха го видях.

П.П. поздрави на колегата D-i-v-a-k-a, имаш късмет, че телефона ми беше в колата и не те снимах

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  Е аз съм те виждал няколко пъти на сточна гара, ма все не намирам време да те снимам
                  Иначе по темата: Р5608 зелена 146ца да си признава, вчера на Патриарха го видях.

П.П. поздрави на колегата D-i-v-a-k-a, имаш късмет, че телефона ми беше в колата и не те снимах

Е то там работя и е лесно ,въпросът е в движение да ме хванеш

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Ще те е хванем и теб в крачка.

ЕЕЕ баси мамата ,човек да не отиде до квартал левски за малко
                    Тамън се радвах ,че ме нема у папарашко

Казвах ти да не се радваш много, а и от близо те следях чак до другия сфетофара на Пожарната, да не вземеш да се изгубиш нещо из квартала .

Comment

• в събота около 18:15 Bonev -на владая
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• днес на кръстовището на била на България, някой със сива 146-ца ми свирна докато завивах, но в последния момент, чак забелязах и махнах...

да си признае

а имаше и едно черно гт, с което бая време си карахме .. ку 2 .. и той да си признае, много харна колица
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение

Хаха мене вече ме документираха на снимки, Мъро те изпревари
                          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Днес в Батак видях черна 155-ца РА 9229 АС. Сигурен съм, че е форумна, ма не се сещам чия е.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              Днес в Батак видях черна 155-ца РА 9229 АС. Сигурен съм, че е форумна, ма не се сещам чия е.
                              toki4a е твоя човек

Предполагам си изплезил език като си я видял - за мен това е една от най-гледаните 155-ци
                              Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                              Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                днес на кръстовището на била на България, някой със сива 146-ца ми свирна докато завивах, но в последния момент, чак забелязах и махнах...

да си признае
                                Признавам си без бой, в последния момент те видях като завиваш на кръстовището. Ама ти пък много бързо реагира.
                                146 1.6 TS '00
                                156 2.4 JTD '01

Comment

Working...
                                X